COLLEGE OF THE CANYONS

Library/Learning Resource Center Addition

Santa Clarita, California

 

PBWS was commissioned to design a new Learning Center for this rapidly-growing campus, including an expansion to the library. The addition more than doubles the space available to students.

 

The building’s design features transparency that allows students, faculty and community members to observe the inquiry and education taking place inside, an approach supported by current research in educational design.  Floor-to-ceiling storefront glazing on the exterior and interior provide views into every learning space.  The central Learning Lab is surrounded by smaller tutoring rooms and group study rooms, allowing visual access to the activity in each space.

 

Size:  50,000 SF

Back to Higher Education

All content © PBWS Architects, 2020. All rights reserved.